2012. március 12., hétfő

Történet ismertető

Kristen Stewart, 17 éves, árva, Los Angelesi lány.
Szülei 2 éve haltak meg autó balesetben. Azóta állami nevelőintézetben él.
Kristen-nek már csak az unokatestvére, Kallen Lutz és annak családja maradt. Nem tudni hol élnek. Nem tartották a kapcsolatot a Stewart családdal. Őket azóta is keresik.
Kristen elég zárkózott lány. Amióta a szülei meghaltak, alig beszél. Egy kívül álló számára furcsa. De mindennek meg van a maga magyarázata.

Robert Pattinson, 22 éves Londoni fiú.
A családja igen pénzes, és tehetős. De a gazdagság nem szállt a fejébe. Nem akarja, hogy felnőtt férfi létére a szülei tartsák el, így egy hangszer boltban dolgozik.
Van két nővére: Elizabeth, és Victoria Pattinson. A szülei: Richard, és Clare Pattinson. Ők igen csak összetartó család. Barátnője, Emily de Ravin: Senki sem kedveli, és mindenkinek meg van rá az oka. Robert mióta összejött Emilyvel, rengeteget változott. Régen kedves, udvarias, ember volt, de azóta már Emily saját magára formálta. Mindenki csak reméli, hogy egyszer szakítanak, és Rob vissza változik a régi önmagára.

2 megjegyzés:

  1. Szia!

    Nagyon tetszik az ötlet szt-em klasz kis blog lesz belőle ismerve az eddig munkád... már alig várom, h elolvassam az első fejit... Sok sikert hozzá :D
    Puszi
    Anna

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Tetszik a történeted. Kíváncsian várom az első részt.

    Nóci

    VálaszTörlés